Instrukcije putem Skypea ili Vibera

Online instrukcije iz svih predmeta putem Skypea ili Vibera za cijelu Hrvatsku i svijet

Uz klasične instrukcije nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada uživo, u realnom vremenu na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu.

Instrukcije, poduke, repeticije, online
Online instrukcije iz svih predmeta putem Skype-a ili Vibera

Instrukcije, poduke, repeticije iz SVIH PREDMETA učenicima i studentima svih škola, fakulteta i učilišta klasično ili preko interneta - putem SKYPEA ili VIBERA, online instrukcije i pripreme u realnom vremenu, uživo iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.


INSTRUKCIJE MATEMATIKA, INSTRUKCIJE FIZIKA, INSTRUKCIJE KEMIJA (opća, neorganska, organska, analitička, fizikalna, kemijski račun,stehiometrija), gospodarska matematika, elektrotehnika, mehanika, biokemija, biologija, statistika, hrvatski jezik, povijest, geografija i dr., pomoć u učenju i izradi domaćih zadaća, pripreme za državnu maturu i upis na Medicinski fakultet i druge fakutete, popravne i druge ispite.

 

Klasične instrukcije ili instrukcije putem SKYPEA ili VIBERA, online instrukcije u realnom vremenu s individualnim pristupom daju profesori za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i svijet.

Jedan dio sadržaja je besplatan.

Kontaktirajte nas na telefone/viber/whatsapp: (+385)

095/ 812-7777,  099/ 739-9999  i  01/ 2990-241

E-mail: dobrepoduke@gmail.com 

Skype: moje.instrukcije, instrukcijeonline i instrukcije-online

 

Uz klasične instrukcije, pripreme i tečaje nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu. 

SKYPE i VIBER su video veze koje nam omogućuju da komuniciramo dobro kao uživo. 

Za to Vam je potrebno računalo (laptop ili stolno) i mikrofon (ako već nije ugrađen) ili bilo koji mobitel ili tablet koji podržavaju internet vezu. Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike, ali to nije nužno i ovisi o Vašim sklonostima. Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea i Vibera je integrirani chat koji omogućuje i pismeno učenje.

 

Prednosti instrukcija putem Skypea i Vibera naspram "klasičnih" instrukcija:
 

Instrukcije putem Skypea i Vibera omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta koje imaju kao klasične instrukcije, Skype i Viber instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti koje omogućuju moderna tehnologija, svijet računala i Interneta: 

1. Skype i Viber instrukcije su dostupne na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme - skladno primljenoj uplati instrukcije se mogu organizirati odmah, za danas, sutra, prekosutra..., popodne, navečer, ujutro, radnim danom, vikendom ili blagdanom. Broj i dinamika termina se dogovara.Ne morate ići nikamo - sjednemo za računalo (tablet, mobitel) i radimo uživo u realnom vremenu iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

2. Skype i Viber instrukcije mogu se izvoditi se po Vašim materijalima, zadacima, ispitima i sadržajima ili s unaprijed pripremljenim materijalima(lekcijama i vježbama) sastavljenim u digitalnom formatu koje poklanjamo polaznicima i koji ostaju trajno pohranjeni u kompjuteru, uvijek dostupni učeniku za naknadno ponavljanje i vježbanje, a mogu se dodatno kopirati i printati (ne gubi se vrijeme na pisanje istih).

3. Skype i Viber instrukcije su učenicima i studentima zanimljivije i privlačnije od klasičnih - svijet Interneta i kompjutera je "prirodno" okruženje mladih u kojem provode najveći dio svog slobodnog vremena. U tom svijetu oni su kao "ribe u vodi", dobro se snalaze, osjećaju se sigurno i pouzdano pa im je motivacija za rad veća te stoga bolje i brže uče i postižu bolji uspjeh.

4. Nije bitno gdje živite, u velikom ili malom mjestu, instrukcije su Vam dostupne u Vašem domu, ne morate tražiti profesore, nikoga dočekivati ni ispraćati. Kvaliteta je ista, čak i bolja nego kod klasičnih instrukcija, praktičnije su, nema dodatnih troškova i gubitka vremena, udobnost je veća, cijena niža, a jednostavno je i povezivanje sa svojim instruktorima i prijateljima.

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
Instrukcije, poduke, repeticije, matematika, fizika, kemija, biokemija, statistika, elektrotehnika, mehanika, upis na Medicinski fakultet, državna matura, ostalo, besplatne instrukcije

Besplatni pozivi i poruke Skypeom:

Lajkajte i dijelite da bi redovito dobivali besplatne sadržaje: