Instrukcije putem Skype-a ili Vibera

Online instrukcije iz svih predmeta putem Skypea ili Vibera za cijelu Hrvatsku i inozemstvo

Uz klasične instrukcije nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu.

Online instrukcije, instrukcije, instrukcije matematika, instrukcije kemija, instrukcije fizika, poduke, repeticije, Medicinski fakultet Zagreb upis pripreme, državna matura pripreme
Online instrukcije iz svih predmeta putem Skypea ili Vibera

Instrukcije, poduke, repeticije iz SVIH PREDMETA učenicima i studentima svih škola, fakulteta i učilišta klasično ili preko interneta - pute Skypea ili Vibera, online instrukcije i pripreme u realnom vremenu, uživo iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.


INSTRUKCIJE MATEMATIKA, INSTRUKCIJE FIZIKA, INSTRUKCIJE KEMIJA (opća, neorganska, organska, analitička, fizikalna, kemijski račun, stehiometrija), gospodarska matematika, elektrotehnika, mehanika, biokemija, biologija, statistika, hrvatski jezik, povijest, geografija i dr., pomoć u učenju i izradi domaćih zadaća, pripreme za državnu maturu i upis na Medicinski fakultet i druge fakutete, popravne i druge ispite.

 

Klasične ili instrukcije putem SKYPEA ili VIBERA, online instrukcije u realnom vremenu s individualnim pristupom daju profesori za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG ... i dr.

Veliki dio sadržaja je besplatan.

Kontaktirajte nas na telefone/viber: (+385)

095/ 812-7777,  099/ 739-9999  i  01/ 2990-241

E-mail: centarznanja@gmail.com 

Skype: moje.instrukcije, instrukcijeonline i instrukcije-online

 

Uz klasične instrukcije, pripreme i tečaje nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu. 

SKYPE i VIBER su video veze koje nam omogućuju da komuniciramo dobro kao uživo. 

Za to Vam je potrebno računalo (laptop ili stolno) i mikrofon (ako već nije ugrađen) ili bilo koji mobitel ili tablet koji podržavaju internet vezu. Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike, ali to nije nužno i ovisi o Vašim sklonostima. Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea i Vibera je integrirani chat koji omogućuje i pismeno učenje.

 

Prednosti instrukcija putem Skypea i Vibera naspram "klasičnih" instrukcija:
 

Instrukcije putem Skypea ili Vibera omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta koje imaju kao klasične instrukcije, Skype i Viber instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti koje omogućuju moderna tehnologija, svijet računala i Interneta: 

1. Skype i Viber instrukcije su dostupne na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme - skladno primljenoj uplati instrukcije se mogu organizirati odmah, za danas, sutra, prekosutra..., popodne, navečer, ujutro, radnim danom, vikendom ili blagdanom. Broj i dinamika termina se dogovara.Ne morate ići nikamo - sjednemo za računalo (tablet, mobitel) i radimo uživo u realnom vremenu iz topline vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

2. Skype i Viber instrukcije mogu se izvoditi se po Vašim materijalima, zadacima, ispitima i sadržajima ili s unaprijed pripremljenim materijalima(lekcijama i vježbama) sastavljenim u digitalnom formatu koje poklanjamo polaznicima i koji ostaju trajno pohranjeni u kompjuteru, uvijek dostupni učeniku za naknadno ponavljanje i vježbanje, a mogu se dodatno kopirati i printati (ne gubi se vrijeme na pisanje istih).

3. Skype i Viber instrukcije su učenicima i studentima zanimljivije i privlačnije od klasičnih - svijet Interneta i kompjutera je "prirodno" okruženje mladih u kojem provode najveći dio svog slobodnog vremena. U tom svijetu oni su kao "ribe u vodi", dobro se snalaze, osjećaju se sigurno i pouzdano pa im je motivacija za rad veća te stoga bolje i brže uče i postižu bolji uspjeh.

4. Nije bitno gdje živite, u velikom ili malom mjestu, instrukcije su Vam dostupne u Vašem domu, ne morate tražiti profesore, nikoga dočekivati ni ispraćati. Kvaliteta je ista, čak i bolja nego kod klasičnih instrukcija, praktičnije su, nema dodatnih troškova i gubitka vremena, udobnost je veća, cijena niža, a jednostavno je i povezivanje sa svojim instruktorima i prijateljima.

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
Instrukcije, poduke, repeticije, matematika, fizika, kemija, biokemija, statistika, elektrotehnika, mehanika, upis na Medicinski fakultet, državna matura, ostalo, besplatne instrukcije

Besplatni pozivi i poruke Skypeom:

Lajkajte i dijelite da bi redovito dobivali besplatne sadržaje: